Ски училище „Стената“


Ски училище "Стената" - к.к. Пампорово предлага всекидневни уроци, за всички възрасти и всякакви умения. Независимо дали сте напълно начинаещ или карате ски от години, нашите инструктори ще се погрижат да преживеете прекрасни и незабравими моменти по ски-пистите.

Ски и сноуборд инструкторите ни предлагат, както индивидуално, така и групово обучение за начинаещи и за напреднали. Независимо от Вашите възможности и стандарти ние Ви гарантираме, че ще подобрим уменията Ви.

Индивидуалните курсове са предназначени основно за максимално изполване на потенциала Ви чрез наблягане на индивидуалните Ви умения, цели и възможности. Ще получите персонални съвети на нашия инструктор. Те ще ви помогнат да преодолявате все по тежки и трудни терени и да се наслаждавате на подобрените си умения. Може да наемете индивидуален инструктор не само за Вас, но и за Вашите приятели или семейство и заедно да се спускате по заснежените склонове.

Груповото обучение е отличен и икономичен начин за усвояване на нови умения в забавна и социална обстановка. Груповото обучение е достъпно всеки ден, за всеки скиор или сноубордист.

За любителите на екстремните преживявания се организират нощни спускания по осветените писти на курортен комплекс Пампорово.

Нашите инструктори са високо квалифицирани и лицензирани ски и сноуборд учители, владеещи различни чужди езици - английски, немски, руски или гръцки език. Прекрасното настроение, чувството за хумор и спокойното отношение на нашите учители към Вас, ще превърнат заниманията Ви в незабравимо удоволствие.
Всичките ски учители са лицензирани към Сдружение "Българско ски училище" и притежават необходимия сертификат да упражняват тази професия. Нашите инструктори са с дългогодишен опит и работят успешно както с групи, така и индивидуално.

КОНТАКТИ

хотел "Стената", к.к. Пампорово
e-mail: pamporovostenata@abv.bg
СЛЕДВАЙ НИ