Ски гардероб „Стената“

Ски гардероб „Стената“ - к.к. Пампорово предлага най-новите модели ски и сноуборд оборудване за всички възрасти. Екипировката редовно се обновява със световните тенденции в ските и сноуборда и ежегодно се закупуват нови модели ски и обувки на водещите световни производители.
Нашите специалисти се грижат за всеки чифт ски или борд, непосредствено след тяхното използване. За вас това означава, че независимо дали е началото или края на сезона, за цялата наша екипировка сме се погрижили добре. Автоматите ви винаги ще са настроени на правилното ниво, според вашите данните.
Екипът ни има многогодишен опит в сферата на отдаването ски под наем. Работим прекрасно с местни и чуждестранни туристи - независимо дали са самостоятелни посетители или ползват пакетни услуги с тур оператор. Високият професионализъм, по отношение на поддръжката и подготовката на екипировката, вниманието към всеки един клиент и уникалното местоположение на ски гардероба в непосредствена близост до ски пистите са причина редовните ни клиенти да се връщат при нас година след година:

КОНТАКТИ

хотел "Стената", к.к. Пампорово
e-mail: pamporovostenata@abv.bg
СЛЕДВАЙ НИ