Бяло училище

Уважаеми приятели на зимните спортове,
През новия зимен сезон 2016-2017 година Ски - гардероб „Стената“ - Пампорово организира провеждането на „Бяло училище“.
Офертата ни е насочена към най-малките почитатели на ските и сноуборда. Предлагаме групово обучение за начинаещи или напреднали под ръководството на  опитни и квалифицирани ски и сноуборд инструктори. От нашето предложение може да се възползват както училища и детски градини от цялата страна, така и организирани самостоятелно групи.
Освен обучението, нашият екип предлага настаняване в хотел „Стената“ (или друг по ваш избор) и изхранване на пълен пансион (закуска, обяд и вечеря), или полупансион. Храненето е по предварително съгласувано с организаторите разнообразно меню.
Децата имат възможност да се включат в различни видове атракции и забавления, както на открито, така и на закрито: състезания със ски  и сноуборд, спускане с чували и рингове, весели битки със снежни топки, състезание за най-щур снежен човек, дискотеки, ... и много забавления !
При проявен интерес можем да осигурим и транспорт от посочено от Вас място до хотела и обратно. Транспорта се заплаща допълнително.
Офертата е валидна за периодите до 20 декември 2016 г и след 20 февруари 2017 г. В периода на априлската ваканция 1- 10 април 2017 г. Може да се възползвате от възможно най-ниски цени и спокойствие по пистите.

Заповядайте при нас !

КОНТАКТИ

хотел "Стената", к.к. Пампорово
0889 686478 - Тодор Калниев
0888 373814 - Александър Георгов
e-mail: pamporovostenata@abv.bg
СЛЕДВАЙ НИ
 
 
НАМЕРЕТЕ НИ В FACEBOOK
В ОТПУСК.РУ - все о туризме и отдыхе: предложения турфирм,  поиск туров, горящие путевки